.NU domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam met de extensie .NU laten registreren? Dat kan bij VIP Internet. Controleer nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

.NU
€ 19,00

.NU domeinnaam

De extensie .NU is oorspronkelijk geïntroduceerd als naamextensie voor het eilandje Niue. Echter wordt de extensie .NU met name in Nederland gebruikt voor websites die informatie omtrent het nieuws aanbieden. Er zijn geen regels omtrent het aanvragen en registreren van een domeinnaam met de extensie .NU. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters. Letters, cijfers en een koppelteken (-) zijn karakters die je mag gebruiken. Een domeinnaam kan niet starten of eindigen met een koppelteken.

.NU domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je bij de registratie van je persoonlijke domeinnaam met de extensie .NU. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Bekijk nu of je domeinnaam met de extensie .NU nog vrij is. Wanneer je je gewenste domeinnaam in de domein checker invult, krijg je een overzicht van alle beschikbare domein extensies te zien. Het is mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren die je wilt registreren voor je domeinnaam.

.NL extensie

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een naam en een extensie. Daarnaast bestaat een domein uit verschillende levels. Zo is er een top level, een first level en een second level. Deze levels onderscheiden elkaar door middel van punten.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domeinextensies. Er is altijd een extensie die past bij jouw bedrijf. Je kunt het totale domein extensie aanbod bekijken in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan beheren op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw website.

Top domein extensies

extensie
land
prijs
.nl Nederland 14,95
.com Commercieel 16,95
.eu Europa 14,95
.be België 19,95
.de Duitsland 29,95
.net Netwerk 19,95
.org Organisatie 19,95
.biz Business 19,95
Bekijk alle domein extensies

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting