.NO domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie .NO van Noorwegen registreren? VIP Internet helpt je graag bij de registratie hiervan. Controleer nu of je domeinnaam met de extensie .NO nog vrij is.

.NO
€ 14,00

.NO domeinnaam

De extensie .NO verwijst naar Noorwegen. Het is sinds 1987 mogelijk om een domeinnaam met de extensie .NO te registreren. Wanneer je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd bent in een .NO domein extensie is het van belang dat je je registreert bij het Brønnøysund Register Centre. Een .NO domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens. Tekens kunnen letters, cijfers of een minteken(-) zijn. Een domeinnaam kan niet beginnen of eindigen met een minteken.

.NO domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je interesse hebt in een domeinregistratie .NO kun je bij VIP Internet terecht. VIP Internet helpt je met de registratie van je persoonlijke domeinnaam. Controleer nu of je domeinnaam nog beschikbaar is. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in te voeren in de domeinchecker. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare domein extensies te zien. Het is ook mogeljik om meerdere domein extensies voor één domeinnaam te selecteren.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. De extensie .NO verwijst naar een land, namelijk Noorwegen. Een land gebonden extensie wordt ook wel een country code Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domeinextensies. Welke domeinextensie je kiest, bepaal je zelf. Je kunt het totale aanbod in domein extensies bekjiken via het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Onder andere de grootte van je website is bepalend voor de keuze voor een hosting pakket. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting