.NET.UK domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .NET.UK verwijst naar het Verenigd Koninkrijk. Wil je een domeinnaam met de extensie .NET.UK vastleggen? Controleer dan nu of je domeinnaam nog beschikbaar is.

.NET.UK
€ 59,95

.NET.UK domeinnaam

Het is voor iedereen toegestaan om een .NET.UK domeinnaam te registreren. Deze domeinnaam is een goed alternatief voor de extensie .CO.UK. Een .NET.UK bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een streepje (-). Een domeinnaam kan nooit beginnen of eindigen met een streepje.

.NET.UK domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je je eigen unieke domeinnaam met de extensie .NET.UK registreren? VIP Internet helpt je met de registratie. Controleer nu eerst of de door jou gewenste domeinnaam nog vrij is. Je voert je domeinnaam in in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren. Mocht je meer informatie willen ontvangen over domeinregistratie, dan kun je contact opnemen met VIP Internet.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang hebt tot een website. Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie. De extensie .UK verwijst naar United Kingdom en wordt ook wel een country code Top Level Domain genoemd. Naast een ccTLD bestaat de extensie uit een Second Level Domain, namelijk .NET.

Domein extensies

VIP Internet heeft honderden domeinextensies waar je uit kunt kiezen. Er is altijd een extensie die bij jou past. Bekijk het complete aanbod in het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting