.NET domeinnaam registreren

Je eigen domeinnaam registreren met de extensie .NET? Dat kan bij VIP Internet. Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is en registreer vandaag nog.

.NET
€ 12,00 *

.NET domeinnaam

De extensie .NET staat voor ‘Netwerk’ en is oorspronkelijk bedoeld voor netwerk doeleinden. Nu worden domeinnamen met de extensie .NET voor allerlei doeleinden gebruikt en is het voor iedere particulier mogelijk om een domeinnaam met de extensie .NET te registreren. Wanneer je als netwerkbedrijf een website hebt is het ideaal om voor de extensie .NET te kiezen. De extensie .NET bestaat sinds 1985.

Voorwaarden domeinnaam

De domeinnaam moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De domeinnaam met enkel uit cijfers en letters bestaan en eventueel een minteken. Echter mag de domeinnaam niet beginnen met een minteken. Een domeinnaam dient uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens te bestaan.

.NET domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je gewenste domeinnaam met de extensie .NET eenvoudig bij VIP Internet bestellen. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Wanneer je je domeinnaam wilt registreren met meerdere domein extensies kun je dit hier aangeven.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 19,00 per jaar.

Meer informatie over domeinnamen

Een adres op internet dat toegang geeft tot een website wordt een domeinnaam genoemd. Een domeinnaam kan men opsplitsen in een naam en een extensie. De extensie .NET staat voor netwerk.

Domein extensies

VIP Internet biedt honderden domeinnaam extensies aan. Welke extensie het beste bij jou past, ligt aan je wensen en behoeften. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies VIP Internet nog meer aanbiedt.

Hosting pakket

Wil je een website hosten op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier hosting pakketten. Voor een kleine website of een grote interactieve website. VIP Internet heeft altijd een hosting pakket dat bij je past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting