.NET.CN domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .NET.CN verwijst naar China. Wil je een domeinextensie .NET.CN registreren? Controleer dan eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.net.cn
€ 59,95

.NET.CN domeinnaam

Sinds kort is het voor iedereen mogelijk om een domeinnaam met de extensie .CN te registreren. Voor het registreren van een domeinnaam met de Chinese extensie gelden de volgende voorwaarden: een domeinnaam bestaat uit minimaal één en maximaal drieënzestig tekens. Tekens kunnen letters, cijfers of een minteken (-) zijn. Het minteken kan nooit voor of achteraan de domeinnaam staan.

.NET.CN domeinnaam registreren bij VIP Internet

De extensie .NET.CN is uitermate geschikt om je netwerk uit te breiden richting China. VIP Internet helpt je bij de registratie van je unieke domeinnaam met de extensie .NET.CN. Bekijk nu of je domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je gewenste domeinnaam in in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Je kunt ook meerdere domein extensies voor een domeinnaam registreren.

.NL extensie

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een adres en is opgebouwd uit verschillende niveaus. Het hoofddomein van een domeinnaam wordt TLD genoemd: Top Level Domain. Het sub domein wordt SLD genoemd: Second Level Domain. Het TLD is het allerlaatste gedeelte van een domeinnaam. Het SLD is het gedeelte van een domeinnaam net vóór het TLD, gescheiden van dit TLD door middel van een punt.

Bij de domein extensie .NET.CN is er sprake van een TLD én een SLD. Het TLD is hier .CN en verwijst naar een land, namelijk China. Als een TLD naar een land verwijst wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Het SLD in deze extensie is .NET en verwijst naar netwerk.

Domein extensies

Naast de domein extensie .NET.CN kun je bij VIP Internet honderden andere domein extensies registreren. Om het complete aanbod te bekijken verwijzen we je naar het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je website. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij je wensen of behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting