.NAME domeinnaam registreren

De extensie .NAME wordt voornamelijk gebruikt door personen die een domeinnaam voor hun eigen naam vast willen leggen. Wil je een domeinnaam met de extensie .NAME registreren? VIP Internet helpt je hierbij. Controleer nu of je domeinnaam nog vrij is.

.NAME
€ 29,95

.NAME domeinnaam

Domeinnamen met de extensie .NAME worden veel gebruikt door particulieren die hun naam, nickname of artiestennaam kenbaar willen maken via het internet. Er zijn geen regels verbonden aan de registratie van een domeinnaam met de extensie .NAME. Een domeinnaam heeft wel een aantal voorwaarden. Een domeinnaam kan bestaan uit cijfers, letters en een streepje (-). Een domeinnaam kan nooit beginnen of eindigen met een streepje. Het maximaal aantal karakters is drieënzestig. Het minimum aantal karakters van een .NAME domeinnaam is twee.

.NAME domeinnaam registreren bij VIP Internet

Iedereen kan een .NAME domeinnaam registreren. VIP Internet kan je helpen bij de aanvraag. Voor het registreren van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Wanneer je je gewenste domeinnaam invoert in de domeinchecker krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor één domeinnaam te registreren. Je kunt deze ook selecteren in het overzicht.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een online adres dat toegang geeft tot een website. Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie. Een voorbeeld van een extensie is .NAME. Domeinnamen bestaan daarnaast uit verschillende levels, een top level, een first level en een second level. Deze levels zijn gemakkelijk van elkaar te onderscheiden door naar de punten te kijken die er tussen staan.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod van VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Onder andere de grootte van je website bepaalt welk hosting pakket je nodig hebt. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting