.MOBI domeinnaam registreren

De extensie .MOBI is de eerste extensie die zicht richt op de toepassing van internet op mobiele apparaten. Met een extensie .MOBI geef je aan dat websites toegankelijk zijn op een mobiele telefoon. Wil je een .MOBI extensie? Bekijk dan nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.MOBI
€ 19,00

.MOBI domeinnaam

Mobiele telefoons hebben een kleiner scherm en hierdoor kan een mobiele telefoon niet alle toepassingen van standaard websites aan. De extensie .MOBI geeft aan dat je website wel zichtbaar is op een mobiele telefoon. Er zijn geen restricties verbonden aan het registreren van een .MOBI extensie. Aan het registreren van een domeinnaam zijn wel voorwaarden gesteld. Een domeinnaam mag uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters bestaan. Karakters kunnen letters, cijfers of een koppelteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet starten of eindigen met het koppelteken.

.MOBI domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wil je met je website een groot publiek bereiken dat je website vooral zal bezoeken via de mobiele telefoon? Registreer dan nu je domeinnaam met de extensie .MOBI. VIP Internet kan je hierbij helpen. Controleer nu of je domeinnaam nog vrij is.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op internet dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen bestaan uit verschillende delen, zoals een naam en een extensie. De extensie .MOBI staat voor mobiel en hiermee geef je aan dat je website overal ter wereld en op elk apparaat bereikbaar is.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden verschillende domeinextensies. Welke extensie het beste bij jou past, ligt aan je wensen en behoeften. Er is altijd een extensie die bij jou of je bedrijf past. Voor het complete aanbod in domein extensies bekijk je het domein extensie overzicht.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting