.MA domeinnaam registreren

Een .MA extensie is de extensie voor Marokko. Wil je een domeinnaam met de extensie .MA? VIP Internet kan je hierbij helpen. Controleer nu of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.MA
POA

.MA domeinnaam

De extensie .MA staat voor Marokko. Aan het registreren van een domeinnaam met de extensie .MA zijn enkele voorwaarden verbonden. Je dient als particulier of bedrijf geregistreerd te staan in Marokko. Een domeinnaam moet minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens bevatten. Tekens kunnen cijfers, letters en een koppelteken (-) zijn. Je .MA domeinnaam mag niet starten of eindigen met een koppelteken.

.MA domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam met de extensie .MA wilt laten registreren kan VIP Internet je helpen. Check nu eenvoudig of je domeinnaam nog vrij is of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over domeinregistratie. Wanneer je je domeinnaam in de domeinchecker invoert, krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Je kunt ook meerdere extensies registreren voor één domeinnaam.

.NL extensie

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op internet waarmee je toegang krijgt tot een website. Een domeinnaam bestaat naast een naam uit een extensie. De extensie .MA staat voor Marokko. Deze extensie verwijst naar een land en wordt hierdoor ook wel een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Een Top Level Domain is een domeinextensie die verwijst naar een algemene benaming.

Domein extensies

Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod van domein extensies. Je kunt bij VIP Internet honderden domein extensies registreren.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosting op je domeinnaam. VIP Internet biedt vier verschillende hosting pakketten aan. Welk hosting pakket het beste bij jou past ligt aan je wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting