.LU domeinnaam registreren

Je kunt je domeinnaam met de extensie .LU eenvoudig registreren bij VIP Internet. De extensie .LU staat voor Luxemburg. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.LU
€ 24,00

.LU domeinnaam

De extensie .LU staat voor Luxemburg. Het is voor iedereen toegestaan om een domeinnaam met de extensie .LU te registreren. Een .LU domeinnaam mag uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Dit kunnen letters, cijfers en een streepje (-) zijn. Een domeinnaam mag nooit beginnen of eindigen met een streepje.

.LU domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet kan je helpen bij het registreren van een domeinnaam met de extensie .LU. Als je bedrijf zich richt op de Luxemburgse markt is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .LU te laten registreren. Voordat je een domeinnaam kunt registreren is het van belang dat je de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam controleert. Je kunt je domeinnaam in de domeinchecker invoeren. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor één domeinnaam.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. De extensie .LU staat voor Luxemburg. Omdat deze extensie naar een land verwijst wordt het ook wel een country code Top Level Domain (ccTLd) genoemd. Wanneer een extensie niet naar een land, maar naar iets algemeens verwijst dan noemen we het een Top Level Doman (TLD).

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit honderden extensies. Welke extensie het beste bij jou past, ligt aan je wensen en behoeften. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Je wilt een website gaan hosten op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat past bij jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting