.JP domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .JP van Japan registreren? VIP Internet kan je helpen met de registratie. Controleer nu eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.JP
€ 99,95

.JP domeinnaam

Wanneer je een fysiek adres hebt in Japan, dan kun je een domeinnaam met de extensie .JP laten registreren. Voor de registratie van een .JP domeinnaam geldt een minimaal aantal karakters van drie en een maximum aantal van drieënzestig. Het is toegestaan om cijfers of een minteken te gebruiken in je domeinnaam. Echter mag niet worden gestart of geëindigd met het minteken.

.JP domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt bij VIP Internet terecht wanneer je een domeinnaam met de extensie .JP wilt registreren. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een bedrag. Controleer nu eerst of je domeinnaam nog beschikbaar is. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in te vullen in de domeinchecker. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk dat je meerdere domein extensies registreert voor je domeinnaam.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam is onder te verdelen in een naam en een extensie. De extensie .JP staat voor Japan. Een extensie wordt een country code Top Level Domain genoemd als het verwijst naar een land. De extensie .JP is dus een ccTLD. Wanneer het een algemene extensie is, wordt het een TLD, een Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Naast de domein extensie .JP heb je bij VIP Internet de keuze uit honderden andere domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosting op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Bij VIP Internet kun je kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting