.IT domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie van Italië registreren? Bij VIP Internet kun je een .IT domeinextensie registreren. Bekijk nu eerst of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.IT
€ 9,00

.IT domeinnaam

De extentie .IT is de afkorting van Italië en wordt voornamelijk gebruikt voor websites in Italië of door bedrijven die zich richten op de Italiaanse markt. Echter is de extensie .IT ook gewild bij bedrijven uit de Informatie Technologie.

Voorwaarden domeinnaam

Aan het registreren van een domeinnaam met de extensie .IT zijn geen restricties verbonden. Een domeinnaam moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Een domeinnaam mag uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Een domeinnaam kan cijfers, letters en een minteken (-) bevatten. Een domeinnaam kan nooit beginnen met een minteken en ook niet eindigen met een minteken.

.IT domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam met de extensie .IT wilt laten registreren kun je bij VIP Internet terecht. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over domeinregistratie of je .IT domeinnaam nu registreren. Het is van belang dat je de beschikbaarheid van je domeinnaam controleert. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in te vullen in de domeinchecker. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk dat je meerdere domein extensies voor je domeinnaam registreert.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een online adres dat je toegang verleent tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. De extensie .IT staat voor Italië. Deze extensie verwijst naar een land en wordt daarom ook wel een country code Top Level Domain genoemd. Wanneer een extensie niet verwijst naar een land wordt het een Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Er is altijd een extensie dat past bij jouw bedrijf of website. Bekijk nu het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan hosting op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij jou past ligt aan de wensen en behoeften voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting