.IS domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie van IJsland registreren? Bij VIP Internet kun je een .IS domeinextensie registreren. Bekijk nu eerst of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.IS
€ 99,95

.IS domeinnaam

De extensie .IS staat voor IJsland. Het is voor iedereen mogelijk om een domeinnaam te registreren met de extensie .IS. Een domeinnaam moet aan een aantal dingen voldoen. Een domeinnaam mag uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Dit kunnen letters, cijfers en een koppelteken (-) zijn. Een koppelteken kan nooit aan het begin of einde van een domeinnaam staan.

.IS domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet kan je helpen bij het registreren van een domeinnaam met de extensie .IS. Als je bedrijf zich richt op de IJslandse markt is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .IS te laten registreren. Voordat je een domeinnaam kunt registreren is het van belang dat je de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam controleert. Je kunt je domeinnaam in de domeinchecker invoeren. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor één domeinnaam.

Meer informatie over extensies

Een internetadres dat je toegang geeft tot een website noemt men een domeinnaam. Domeinnamen bestaan uit meerdere delen, namelijk een naam en een extensie. Een extensie kan verwijzen naar een land en wordt dan ook wel een country code Top Level Domain genoemd. De extensie .IS, die verwijst naar IJsland, is een voorbeeld van een ccTLD. Een algemene extensie wordt een Top Level Domain genoemd (TLD).

Domein extensies

Er bestaan veel verschillende domein extensies. Bij VIP Internet kun je kiezen uit honderden verschillende domein extensies. Je kunt zelf bepalen welke domein extensie je wilt laten registreren. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan maken op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. De keuze voor een hosting pakket wordt bepaald door de wensen en behoeften die je hebt voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting