.INFO domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .INFO is voornamelijk bedoeld voor websites die informatieverstrekking als belangrijkste doeleinde hebben. Check nu of je gewenste domeinnaam met de extensie .INFO nog vrij is.

.INFO
€ 12,00 *

.INFO domeinnaam

Iedereen kan een .INFO domeinnaam extensie registreren. Een domeinnaam moet wel aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het minimum aantal karakters van een domeinnaam is twee en het maximum drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken(-). Een domeinnaam kan echter niet starten met een minteken. Sinds 2000 is het mogelijk om een domeinnaam met de extensie .INFO te registreren. Momenteel zijn er meer dan vijf miljoen domeinnamen met de extensie .INFO geregistreerd. Hoewel de extensie .INFO over het algemeen gebruikt wordt voor instanties en bedrijven die informatievoorziening als voornaamste doel hebben zijn er in principe geen voorwaarden om een domeinnaam extensie .INFO te registreren.

.INFO domeinnaam registreren bij VIP Internet

Als je graag een domeinnaam met de extensie .INFO wilt registreren, kan VIP Internet je hierbij helpen. Je betaalt voor de registratie van een domeinnaam een jaarlijks registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker. Je krijgt dan een lijst te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere extensies voor je domeinnaam te registreren. Selecteer in het overzicht de domein extensies die je wilt registreren.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 19,00 per jaar.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Domeinnamen bestaan uit verschillende delen zoals een naam en een extensie. De extensie .INFO staat voor informatie. Het is een extensie die wereldwijd gebruikt wordt, daar ‘info’ in zevendertig talen de betekenis van informatie heeft.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet, naast de extensie .INFO, kiezen uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die past bij je bedrijf. Bekijk het overzicht van de domein extensies die VIP Internet aanbiedt om te bepalen welke extensies je wilt registreren. Het is mogelijk om voor je domeinnaam verschillende extensies te registreren.

Hosting pakketten

Je hebt een hosting pakket nodig als je je domeinnaam wilt laten uitkomen op een website. VIP Internet heeft vier hosting pakketten, van klein naar groot. Er is altijd een pakket dat aansluit bij je wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting