.IN domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .IN duidt websites aan uit India. Wil je een domeinnaam met de extensie .IN registreren? VIP Internet helpt je hierbij. Controleer nu of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.IN
€ 9,00

.IN domeinnaam

Domeinnamen met de extensie .IN worden voornamelijk gebruikt door bedrijven die zich richten op een Indiaas publiek. Er zijn geen regels verbonden aan het aanvragen van een domeinextensie .IN. Aan een domeinnaam zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Een domeinnaam bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Een domeinnaam kan letters, cijfers en een streepje (-) bevatten. Met het streepje mag de domeinnaam niet beginnen of eindigen.

.IN domeinnaam registreren bij VIP Internet

De domeinextensie .IN wordt steeds populairder. Wil je een domeinnaam met de extensie .IN registreren? VIP Internet kan je hierbij helpen. Vul je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. In het overzicht is het mogelijk om meerdere extensies te selecteren.

Meer informatie over extensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang verleent tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een domein en een extensie. De extensie .IN staat voor India. Een extensie dat verwijst naar een land, wordt ook wel een ccTLD genoemd. ccTLD is de afkorting voor country code Top Level Domain.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domeinextensies. Welke domeinextensie het beste bij jou past, ligt aan je wensen en behoeften. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod van VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je op je domeinnaam een website wilt gaan beheren dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket kun je een website hosten. VIP Internet beschikt over vier verschillende hosting pakketten. Onder andere de grootte van je website is bepalend voor de hosting pakket keuze.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting