.IE domeinnaam registreren

Een domein registreren met de extensie .IE van Ierland? VIP Internet kan je helpen bij de registratie. Controleer nu of de door jou gewenste domeinnaam nog vrij is.

.IE
€ 59,00

.IE domeinnaam

Domeinnamen met de extensie .IE worden vaak gebruikt om een overwegend Iers publiek op het internet aan te spreken. Om een Ierse .IE domeinnaam vast te leggen, dien je zakelijke activiteiten in Ierland te hebben. Een domeinnaam met de extensie .IE bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Tekens kunnen letters, cijfers of een minteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet starten of eindigen met het minteken.

.IE domeinnaam registreren bij VIP Internet

Jouw unieke domeinnaam met de extensie .IE kun je registreren bij VIP Internet. Je betaalt jaarlijks een bedrag voor de registratie van je domeinnaam. Bekijk nu of jouw domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is hier ook mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren en te registreren.

Meer informatie over extensies

Een domeinnaam is een adres op internet dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een naam en een extensie. Een extensie wordt ook wel een Top Level Domain genoemd. Een TLD kan algemeen zijn over verwijzen naar een land. In het geval van de extensie .IE verwijst het naar een land, namelijk Ierland. Wanneer een extensie land gebonden is, wordt het ook wel een country code Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan beheren op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat past bij de wensen en behoeften voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting