.HU domeinnaam registreren

Wil je een Hongaarse domeinnaam registreren? VIP Internet helpt je graag bij de registratie van je unieke domeinnaam. Controleer nu of je gewenste domeinnaam met de extensie .HU nog beschikbaar is.

.HU
€ 29,95

.HU domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .HU verwijst naar Hongarije. Je kunt een Hongaarse domeinnaam registreren als je een inwoner bent binnen de EU. Hiermee is een domein met de extensie .HU vrij toegankelijk voor Nederlanders en Nederlandse bedrijven. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal veertig karakters. Karakters kunnen letters, cijfers of een minteken (-) zijn. Een minteken kan nooit voor- of achteraan een domeinnaam staan.

.HU domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je zaken doet in Hongarije of je richt op de Hongaarse markt, is het registreren van een domeinnaam met de extensie .HU interessant. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratiebedrag. VIP Internet kan je helpen met de registratie van je domeinnaam. Je gewenste domeinnaam zal beschikbaar moeten zijn voordat je deze kunt registreren. De beschikbaarheid van een domeinnaam kun je eenvoudig controleren door deze in de domeinchecker in te vullen. Je krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor een domeinnaam te registreren.

.NL extensie

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een extensie wordt ook wel een Top Level Domain (TLD) genoemd. Een TLD kan algemeen van aard zijn of verwijzen naar een land. Wanneer een TLD verwijst naar een land, dan wordt het een county code Top Level Domain (ccTLD) genoemd. De domeinextensie .HU is een ccTLD want het verwijst naar het land Hongarije.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod van domein extensies. Je kunt zelf bepalen welke domein extensie je wilt registreren.

Hosting pakket

Je hebt een hosting pakket nodig wanneer je een website wilt gaan beheren op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting