.GH domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie van Ghana registreren? Bij VIP Internet is het mogelijk om een domeinnaam met de extensie .GH te registreren. Controleer nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.GH
124,00

.GH domeinnaam

Een domeinnaam die eindigt op de letters .GH verwijst naar het land Ghana. Als je een domeinnaam met de extensie .GH wilt registreren, dient je bedrijf in Ghana geregistreerd te staan. Tevens dient de domeinnaam uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens te bestaan. Dit kunnen letters, cijfers of een koppelteken (-) zijn. Het koppelteken mag niet aan het begin of einde van de domeinnaam staan.

.GH domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een bedrijf in Ghana hebt en een domeinnaam met de extensie .GH wilt registreren kan VIP Internet je helpen. Voor een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Het is belangrijk dat je de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam controleert. Je kunt je domeinnaam in de domeinchecker invoeren. Wanneer je op 'Zoeken' klikt, zul je een overzicht met beschikbare domein extensies te zien krijgen. Je kunt hier ook meerdere domein extensies selecteren.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Als de extensie van een domeinnaam verwijst naar een land, wordt het een country code Top Level Domain genoemd. De extensie .GH is een ccTLD en verwijst naar het land Ghana.

Domein extensies

VIP Internet kan je helpen bij de registratie van honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die past bij jouw bedrijf. Bekijk het domein extensie overzicht voor het gehele aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan maken en beheren op je domeinnaam dan dien je over een hosting pakket te beschikken. Met een hosting pakket kun je een website hosten. Je hebt bij VIP Internet keuze uit vier hosting pakketten. Je wensen voor je website zijn bepalend voor de hosting pakket keuze.

Top domein extensies

extensie
land
prijs
.nl Nederland 9,95
.com Commercieel 9,95
.eu Europa 9,95
.be België 9,95
.de Duitsland 24,95
.net Netwerk 9,95
.org Organisatie 9,95
.info Info 9,95
.biz Business 19,95
Bekijk alle domein extensies

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting