.GAL domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .gal registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.GAL
€ 99,95

.GAL domeinnaam

De domeinextensie .gal is in het leven geroepen om de cultuur en taal van de Spaanse regio Galicië te stimuleren. Galicië is een van de 17 autonome regio’s van het land en ligt in het noordwesten van het Iberisch Schiereiland. De regio kent een zeer rijke geschiedenis en is door het heerlijke zeeklimaat en mooie kusten een populaire vakantiebestemming, niet in de laatste plaats bij Spanjaarden zelf. Oorspronkelijk een van de armste regio’s van West-Europa, heeft Galicië de afgelopen veertig jaar een enorme modernisering en industrialisatie door gemaakt. Hoofdstad van Galicië is het beroemde pelgrimsoord Santiago de Compostela. Ben je een bedrijf of instelling gevestigd in deze regio, doe je zaken met Galicië of bied je reizen aan naar deze streek? Dan is de .gal extensie wat voor jou!

Voorwaarden domein registreren

Voor het registreren van een .gal domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden. Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

.GAL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .gal domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit meer dan zestig domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kun je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting