.FRL domeinnaam registreren

VIP Internet biedt je nu de kans om een .FRL extensie te registreren, waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten. Perfect wanneer jouw organisatie zich richt op Friesland, je zelf een rasechte Fries bent of een voorloper wilt zijn. Een .FRL extensie registreer je bij VIP Internet voor een vaste lage prijs van €34,95.

€ 49,00

Meer over domeinen

Wanneer je een domeinnaam hebt dan bezit je een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam is onder te verdelen in een naam en een extensie. Zo staat de extensie .academy voor onderwijsinstellingen. Domeinnamen bestaan uit verschillende levels. Een domeinnaam heeft een top level, een first level en een second level. Deze levels worden van elkaar gescheiden door punten, bijvoorbeeld www.domein.nl.

.FRL domeinnaam registreren

Domein extensies

Behalve de nieuwe extensies kun je bij VIP Internet kiezen uit honderden domein extensies van verschillende landen. Welke extensie je kiest bepaal je zelf. Je kunt een domeinnaam ook in meerdere extensies registreren. Dit kun je doen in het besteltraject. Bekijk het overzicht van de domein extensies die VIP Internet aanbiedt.

Registreer je .FRL domein

Registreer nu je domeinnaam. Veel unieke namen zijn nog beschikbaar met deze nieuwe extensies, maar ook hier geldt: geregistreerd=geregistreerd. Vul onderstaande formulier in om je naam te registreren. Onze klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

[Let op] Niet alle vereiste velden zijn (juist) ingevoerd. Controleer je gegevens goed.

Andere nieuwe domeinnaam extensies

 • .marketing
 • .computer
 • .menu
 • .systems

 • 100% VIP service

  Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet. Je domeinnaam is direct klaar voor gebruik.

 • Online klantenportal 'MijnVIP'

  Om je beter van dienst te zijn biedt VIP Internet je, naast de klantenservice, de online klantenportal‘MijnVIP’. In MijnVIP kun je 24 uur per dag je domeinregistratie en hosting beheren. Je kunt in MijnVIP bijvoorbeeld meerdere e-mail accounts aanmaken.

 • Ervaren supportdesk

  De telefonische klantenservice van VIP Internet onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Voor al je vragen kun je terecht bij onze ervaren medewerkers.

 • Alles onder één dak

  Bij VIP Internet kun je terecht voor domeinnaam registratie, webhosting maar ook als je alleen een e-mailadres wilt. Voor ieder wat wils bij VIP Internet.

"De service en betrouwbaarheid van VIP Internet zijn het geld waard. Wij zijn tevreden over de mate van deskundigheid, klantvriendelijkheid en probleemoplossend vermogen. VIP Internet gaat mee in innovatieve ontwikkelingen."
Lees meer reviews over VIP Internet

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts € 1,50 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting