.FR domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .FR van Frankrijk registreren? VIP Internet helpt je bij de registratie. Controleer nu eerst of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.FR
€ 9,00

.FR domeinnaam

De extensie .FR staat voor Frankrijk en kan door iedereen worden aangevraagd. Dit is pas sinds 2011 mogelijk. Wil je een .FR domeinnaam vastleggen? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden voor je domeinnaam. Een domeinnaam moet uit minimaal drie en maximaal drieënzestig karakters bestaan. Karakters kunnen letters, nummers of een minteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met het minteken.

.FR domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je graag bij de registratie van je unieke domeinnaam met de extensie .FR. Voor een registratie van een domeinnaam betaal je een jaarlijks registratiebedrag. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Je kunt je gewenste domeinnaam in de domeinchecker invullen. Als je op 'Zoeken' klikt, krijg je een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies voor je domeinnaam te registreren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een uniek internetadres waarmee je toegang kunt verschaffen tot een website. Het achterste gedeelte van een domeinnaam wordt ook wel een Top Level Domain genoemd, TLD. Wanneer dit verwijst naar een land, zoals .FR, wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD).

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan beheren op uw domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket bij jou past is afhankelijk van de wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting