.FM domeinnaam registreren

Je wilt snel een .FM domeinnaam registreren? Dat kan bij VIP Internet. Controleer eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.FM
€ 119,00

.FM domeinnaam

De .FM domeinnaam extensie staat voor de Federale Staten van Micronesia, ofwel Micronesië. De Federale Staten van Micronesia bestaan uit meerdere eilandgroepen die zijn gelegen in de Grote Oceaan. De domein extensie wordt echter ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals de frequente FM. Het is voor iedereen mogelijk om een .FM domeinextensie te registreren. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden. De domeinnaam moet wel aan een aantal dingen voldoen. Zo mag een .FM domein bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig karakters. De karakters die je kunt gebruiken zijn letters, cijfers en het minteken (-). Een .FM domeinnaam mag niet beginnen en eindigen met het minteken.

.FM domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je met het registreren van je eigen unieke domeinnaam met de extensie .FM. Controleer eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met VIP Internet.

.NL extensie

Meer informatie over extensies

Een domeinnaam is een online adres dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een domein en een extensie. De extensie .FM staat voor de Federale Staten van Micronesia en wordt een TLD genoemd. Een TLD staat voor Top Level Domain. Aan de TLD kun je bijvoorbeeld ook zien in welk land de basis van de website is gevestigd. Dit wordt een ccTLD, country code Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies voor je domeinnaam te registreren. Wanneer je je domeinnaam op beschikbaarheid controleert krijg je een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Hier kun je de gewenste domein extensies selecteren.

Hosting pakket

Je wilt een website gaan beheren op je website? Dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket kun je een website hosten op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. De wensen en behoeften voor jouw website bepalen welk hosting pakket het beste bij je past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting