.FI domeinnaam registreren

Wil je een Finse .FI domeinnaam extensie registreren? Dat kan bij VIP Internet. Check nu eerst eenvoudig of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.FI
€ 19,00

.fi domeinnaam

De extensie .FI staat voor Finland. Het is alleen voor in Finland geregistreerde personen en bedrijven mogelijk om een domeinnaam met de extensie .FI te registreren. Daarnaast mag een domeinnaam bestaan uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens. De tekens die zijn toegestaan zijn letters, nummers en een minteken (-).

.FI domeinnaam registreren bij VIP Internet

Is je bedrijf geregistreerd in Finland en wil je graag een domeinnaam met de extensie .FI registreren? VIP Internet helpt je graag bij de registratie van je persoonlijke domeinnaam. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Voordat je een domeinnaam gaat registreren is het belangrijk om de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam te controleren. Je kunt je gewenste domeinnaam invullen in de domeinchecker. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor je domeinnaam.

Meer informatie over domeinextensies

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang verleent tot een website. Een domeinnaam is opgesplitst in een aanhef, naam en een extensie. Een extensie bevat altijd een TLD, een Top Level Domain. Deze staat helemaal achteraan in de domeinnaam. Er zijn twee soorten TLD’s: generieke en land gebonden. Generieke TLD’s zijn algemene domeinen die in alle situaties toepasbaar zijn, zoals .COM en .ORG. Land gebonden TLD’s geven een land van herkomst weer en deze TLD’s worden aangeduid met de term country code Top Level Domain (ccTLD).De extensie .DK is een ccTDL en verwijst naar het land Denemarken.

Domein extensies

Er bestaan veel verschillende domein extensies. Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Je wilt een website gaan beheren op je domeinnaam? Dan heb je eenhosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij jou past ligt aan de wensen en behoeften voor jouw website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting