.EU domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam met de extensie .EU registreren? Dat kan voor maar € 12,- per jaar. Check eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je domeinnaam in en klik op 'Zoeken'. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies.

.EU
€ 9,00 *

.EU domeinnaam

Een .EU domeinnaam kan worden vastgelegd door een bedrijf dat staat ingeschreven in de EU. Elke persoon of organisatie binnen de Europese Unie komt in aanmerking voor een. EU domeinnaam. Er zijn enkele voorwaarden waar een domeinnaam aan moet voldoen. De domeinnaam dient minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens te bevatten. Een minteken is ook toegestaan, dan moet het staan tussen twee cijfers of letters. De extensie .EU is vooral ideaal wanneer je het hele continent Europa wilt bereiken met je website. .EU domeinnamen worden uitgegeven door The European Registry of Internet Domain Names (EURid).

.EU domein registreren

Je kunt bij VIP Internet je domeinnaam met de extensie .EU registreren. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Het is ook mogelijk om je domeinnaam in meerdere extensies vast te leggen.

Website maken

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je hiervoor een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket plaats je je website online zodat deze door iedereen via het internet te bereiken is. VIP Internet biedt vier verschillende hosting pakketten aan. Welk hosting pakket het beste bij jou past, is afhankelijk van je wensen en behoeften voor je website.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 12,00 per jaar.

Meer over domeinnamen

Een adres op internet dat toegang geeft tot een website wordt ook wel een domeinnaam genoemd. Men kan domeinnamen onderverdelen in een domein en in een extensie. De extensie .EU staat voor Europa. Een domein kan men onderverdelen in levels. Domeinen bestaan uit een top level, een first level en een second level. Deze levels onderscheidt men van elkaar door middel van punten, bijvoorbeeld www.domein.eu.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden extensies. Je kunt zelf kiezen welke extensie je het meest geschikt vindt. Bekijk het overzicht van alle domein extensies. Wanneer je je domeinnaam in meerdere extensies wilt vastleggen, kun je dit aangeven in het besteltraject. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Hier kun je aangeven welke domein extensies je graag zou willen registreren.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting