.ES domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .ES verwijst naar Spanje. Wil je een domeinnaam met deze extensie registreren? VIP Internet helpt je bij de registratie. Check nu of de door jou gekozen domeinnaam nog beschikbaar is.

.ES
€ 9,00

.ES domeinnaam

De domeinextensie .ES verwijst naar Spanje. Deze extensie is voornamelijk bedoeld voor bedrijven die een connectie hebben met Spanje. Sinds 2005 zijn er geen restricties meer verbonden aan het registreren van een domeinnaam met de extensie .ES en is het ook mogelijk om buiten Spanje de extensie .ES te gebruiken. Een domeinnaam moet aan een aantal eisen voldoen voordat je deze kunt registreren.Een domeinnaam mag niet meer dan drieenzestig karakters bevatten en moet uit minimaal drie karakters bestaan. Karakters kunnen cijfers, letters of een minteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met het minteken.

.ES domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je bij het registreren van je domeinnaam. Bekijk nu of de door jou gewenste domeinnaam nog vrij is of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet en geeft toegang tot een website. Een domeinnaam bestaat uit verschillende delen gescheiden van elkaar door punten. De Top Level Domain (TLD) is bijvoorbeeld .ES. In het geval van .ES verwijst de TLD naar een land en dan wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTDL).

Domein extensies

Er bestaan veel verschillende domein extensies die je kunt registreren. Bij VIP Internet kun je honderden domein extensies registreren. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting