.DK domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .DK verwijst naar Denemarken. Wil je je eigen domeinnaam met de extensie .DK registreren? Bekijk dan eerst of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.DK
€ 9,00

.DK domeinnaam

De Deense domeinextensie .DK is erg populair in Denemarken en Scandinavië. De registratie van domeinnamen met de extensie .DK is in handen van DK Hostmaster. Er zijn echter geen voorwaarden verbonden aan een registratie. Voor de domeinnaam zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Een domeinnaam mag maximaal drieënzestig en minimaal drie tekens (-) bevatten. Tekens kunnen cijfers, letters of een minteken zijn. De domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met het minteken.

.DK domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je graag met het registreren van jouw unieke domeinnaam met de .DK extensie. VIP Internet legt het contact met de Deense beheerder. Check nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Wanneer je je gekozen domeinnaam invult in de domeinchecker krijg je een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor je domeinnaam te registreren. Deze kun je allemaal selecteren in het overzicht.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres dat op internet te vinden is. Een domeinnaam kan eindigen met de extensie .DK. Deze extensie is land gebonden. De letters .DK staan voor Denemarken en wordt ook wel de country code Top Level Domain genoemd.

Domein extensies

Er bestaan veel verschillende soorten extensies. Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting oplossing die bij je past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting