.DE domeinnaam registreren

.DE is de landextensie van Duitsland. Richt je bedrijf zich op de Duitse markt? Bekijk dan of je gewenste domeinnaam nog vrij is en registreer je domeinnaam nú! Vul je domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.DE
€ 6,00 *

.DE domeinnaam

Een. DE domeinnaam wordt voornamelijk geregistreerd door bedrijven of personen die zich richten op de Duitse markt. Een .DE domeinnaam kan door iedereen worden geregistreerd. Een domeinnaam moet bij registratie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Er geldt een minimum van twee en een maximum van drieënzestig karakters. Domeinnamen mogen niet beginnen met een minteken

.DE domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam laat registreren met de extensie .DE bereik je een groot publiek. De .DE extensie is namelijk de meest populaire extensie na de .COM extensie. Welke domein extensie je wilt registreren kun je zelf bepalen. Het is ook mogelijk om je domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Dit kun je aangeven in het besteltraject. Vul je gewenste domeinnaam in in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Hier kun je de domein extensies selecteren die je graag zou willen registreren.

.DE domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je gewenste domeinnaam met de extensie .DE registreren bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Bekijk nu of je domeinnaam nog vrij is en registreer vandaag nog.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 9,00 per jaar.

Informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een online adres dat toegang geeft tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een domein en een extensie. De extensie .DE staat voor Duitsland. Het gedeelte achter de . van een domeinnaam wordt ook wel de TLD, Top Level Domain, genoemd. Aan de TLD kun je zien in welk land de basis van een website is. Dit wordt ook wel ccTLD genoemd, ofwel country code Top Level Domain.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domein extensies. Welke extensie het beste bij je past, bepaal je zelf. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies VIP Internet nog meer aanbiedt.

Hosting pakket

Wil je een website maken op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig om je website te hosten. VIP Internet heeft verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting