.CZ domeinnaam registreren

Het registreren van een domeinnaam met de extensie .CZ is aan te bevelen als je je richt op de Tsjechische markt. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is en bestel vandaag nog je unieke domeinnaam.

.CZ
€ 19,00

.CZ domeinnaam

Een domeinnaam met de extensie .CZ verwijst naar het land Tsjechië. De extensie .CZ was oorspronkelijk bedoeld voor gebruik in Tsjechië maar kan tegenwoordig door iedereen worden aangevraagd. Voor de domeinnaam gelden wel enkele voorwaarden. Een domeinnaam moet minimaal één en mag maximaal drieënzestig tekens bevatten. Het kunnen letters, cijfers of een koppelteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet starten of eindigen met het koppelteken.

.CZ domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt eenvoudig en snel checken of je gewenste domeinnaam met de extensie .CZ nog beschikbaar is. VIP Internet helpt je graag bij het registreren van je persoonlijke domeinnaam. Wanneer je je gewenste domeinnaam invult in de domeinchecker krijg je een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor je domeinnaam te registreren.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang verleent tot een website. Een domeinnaam is opgebouwd uit verschillende niveaus. Een extensie is het laatste gedeelte van een domeinnaam en wordt ook wel het Top Level Domain genoemd (TLD). Land gebonden TLD’s geven een land van herkomst weer en deze TLD’s worden aangeduid met de term country code Top Level Domain (ccTLD). De domeinextensie .CZ is een ccTLD en verwijst naar het land Tsjechië.

Domein extensies

De domein extensie .CZ is één van de honderen domein extensies die je kunt registreren bij VIP Internet. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij je past ligt onder andere aan de omvang van je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting