.COM.TW domeinnaam registreren

Een domeinnaam registreren met de extensie van Taiwan? Dat kan bij VIP Internet. Check nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.TW
€ 24,00

.COM.TW domeinnaam

De domeinregistratie van een domein met de extensie .COM.TW wordt beheerd door TWNIC. Een domein met de extensie .COM.TW was oorspronkelijk bedoeld voor entiteiten die gerelateerd zijn aan de republiek van Taiwan. Echter wordt de registratie van een domeinnaam .COM.TW door buitenlanders tegenwoordig ook geaccepteerd door TWNIC. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters. Een domeinnaam kan cijfers, letters en een minteken (-) bevatten. Met het minteken kan een domeinnaam niet beginnen of eindigen.

.COM.TW domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet kan je helpen met de registratie van je eigen unieke domeinnaam met de extensie .COM.TW. Vraag nu vrijblijvend meer informatie of check of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Je kunt je gewenste domeinnaam invoeren in de domeinchecker. Wanneer je op 'Check' klikt, krijg je een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor een domeinnaam te registreren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie en geeft toegang tot een website. Het second level van een domeinnaam verwijst naar de naam van je website. Het Top Level Domain verwijst naar de geografische basis van de website en wordt ook wel country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Zo verwijst .TW naar Taiwan. Het is belangrijk dat de keuze voor je domeinnaam extensie aansluit bij je persoonlijke wensen en inspeelt op de behoeften van je toekomstige websitebezoekers.

Domein extensies

Naast de domein extensie .COM.TW heb je de keuze uit honderden andere domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod in domein extensies van VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan beheren op je geregistreerde domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Een hosting pakket maakt het mogelijk om een website te hosten op je domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting