.COM.TR domeinnaam registreren

Ben je geïnteresseerd in een domeinnaam met de extensie .COM.TR? VIP Internet kan je helpen bij de registratie van je unieke domeinnaam. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.TR
€ 49,00

.COM.TR domeinnaam

De domeinextensie .COM.TR staat voor Turkije. Wanneer je veel Turkse websitebezoekers verwacht, biedt een domeinnaam met de extensie .COM.TR een meerwaarde. Bovendien zal je website gemakkelijker gevonden worden in Turkije. Een domeinnaam bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Tekens kunnen letters, cijfers of een minteken (-) zijn. De domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met het minteken.

.COM.TR domeinnaam registreren bij VIP Internet

Een domeinregistratie voor de extensie .COM.TR verloopt via The Middle East Technical University Computer Center. VIP Internet helpt je graag bij de registratie van je domeinnaam met de extensie .COM.TR. Check eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Je kunt je domeinnaam in de domeinchecker invullen en op 'Check' drukken. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor een domeinnaam.

Meer informatie over domeinnamen

Wil je een eigen website op het internet? Om toegang te krijgen tot een website dien je allereerst een eigen domeinnaam te registreren. Een domeinnaam bestaat uit verschillende niveaus, namelijk een top level, een second level en een third level domein. Het laatste deel van een domeinnaam is de domeinextensie, in dit geval .COM.TR. In de domeinextensie .COM.TR verwijst .TR naar Turkije en wordt de country code Top Level Domain genoemd. De term .COM geeft in de extensie aan dat de website gebruikt wordt voor algemene of commerciële doeleinden.

Domein extensies

Het totale aanbod bestaat uit honderden domein extensies bij VIP Internet. Bekijk het domein extensie overzicht voor al onze domein extensies.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan beheren op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting