.COM.PT domeinnaam registreren

Ben je geïnteresseerd in een Portugese domeinregistratie? VIP Internet kan je hierbij helpen. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Check'.

.COM.PT
€ 39,95

.COM.PT domeinnaam

Heb je veel klanten in Portugal? Of beschik je over een bedrijf in Portugal? Een domeinnaam met de extensie .COM.PT biedt de uitkomst. Zowel particulieren als bedrijven komen in aanmerking om een domeinnaam met de extensie .COM.PT te registreren. Een domeinnaam bevat minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Een domeinnaam kan bestaan uit cijfers, letters en een streepje (-). Er mag niet worden gestart of geëindigd met het streepje.

.COM.PT domeinnaam registreren bij VIP Internet

Registreer je eigen domeinnaam met de extensie .COM.PT eenvoudig en snel bij VIP Internet. Je betaalt voor het registreren van je domeinnaam jaarlijks een bedrag. Om de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam te controleren voer je je domeinnaam in de domeinchecker in en klik je op 'Check'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies voor een domeinnaam te registreren. Je kunt deze selecteren in het overzicht.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Een domeinnaam kan men onderverdelen in een naam en een extensie. Wanneer je een domein wilt registreren, kun je zelf kiezen welke domeinextensie je neemt. De domeinextensie .COM.PT staat voor Portugal en wordt ook wel een ccTLD genoemd. ccTLD staat voor country code Top Level Domain. Hiermee wordt de geografische basis van de website aangegeven.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod in domein extensies.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan maken op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting