.COM.GH domeinnaam registreren

De commerciële domeinextensie .COM.GH staat voor Ghana. Wil je een .COM.GH domein registreren? VIP Internet helpt je er mee. Check nu eerst of je domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.GH
€ 139,00

.COM.GH domeinnaam

De .COM.GH domeinextensie is van Ghana. De Republiek Ghana ligt aan de westkust van Afrika. Domeinnamen met de extensie .COM.GH worden voornamelijk gebruikt door bedrijven uit Ghana of bedrijven die actief zijn in Ghana. Je kunt een .COM.GH domeinnaam extensie registreren als je bedrijf in Ghana geregistreerd staat. Je domeinnaam bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens. Deze tekens kunnen letters, cijfers en een koppelteken (-) zijn. Het koppelteken mag niet voor- of achteraan de domeinnaam staan.

.COM.GH domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je bij het registreren van je .COM.GH domeinnaam. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in te vullen. Wanneer je op 'check' klikt, krijgt een overzicht van beschikbare domein extensies te zien. Het is mogelijk om meerdere domein extensies voor je domeinnaam te registreren. Je kunt al je gewenste domein extensies selecteren in het overzicht.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie. De extensie .COM.GH bestaat uit een Second Level Domain en een Top Level Domain. De SLD staat voor .COM en heeft als betekenis commercieel. De TLD staat voor .GH en in dit geval verwijst het naar een land namelijk Ghana. Als een TLD naar een land verwijst, wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD).

Domein extensie

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting