.COM.ES domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam registreren die zich richt op Spanje? Een unieke .COM.ES domeinnaam? Dat kan bij VIP Internet. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.ES
€ 19,95

.COM.ES domeinnaam

De extensie .COM.ES is handig voor een bedrijf dat zich richt op de Spaanse markt maar ook voor de particulier die veel contact heeft met Spanje. Een domeinnaam met de extensie .COM.ES bestaat uit minimaal drie en maximaal drieënzestig karakters. Een domeinnaam kan letters, cijfers en een minteken (-) bevatten. Met het minteken mag echter niet worden gestart of geëindigd.

.COM.ES domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet biedt je de mogelijkheid om een domeinnaam met .COM.ES te registreren. Een .COM.ES domeinnaam extensie kan door iedereen worden geregistreerd die daar interesse in heeft. De domeinnaam kan voor privé of bedrijfsmatige doeleinden worden gebruikt. Het registreren van een domeinnaam kost jaarlijks een klein registratiebedrag. Voordat je een domeinnaam gaat registreren is het van belang om de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam te controleren. Dit kun je doen door je gekozen domeinnaam in de domeinchecker in te vullen. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor je domeinnaam.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam bestaat uit verschillende onderdelen. De extensie .ES wordt de country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Een TLD is het belangrijkste gedeelte van een domein. Het komt voor dat een TLD uit twee delen bestaat, zoals .COM.ES. De extensie .ES staat voor Spanje en .COM is een Second Level Domain en staat voor commercieel.

Domein extensies

Naast de domein extensie .COM.ES kun je bij VIP Internet kiezen uit honderden andere domein extensies. Welke domein extensie je kiest kun je zelf bepalen. Bekijk het domein extensie overzicht om het gehele aanbod te bekijken.

Hosting pakket

Je wilt een website hosten op je website? Dan heb je een hosting pakket nodig. Omdat iedere website verschillend is kun je bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste aansluit op jouw wensen en behoeften bepaal je zelf.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting