.COM domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam met de extensie .COM vastleggen? Check nu of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.COM
€ 9,00 *

.COM domeinnaam

Er zijn een aantal specifieke voorwaarden waar je .COM domeinnaam aan moet voldoen. Er geldt een minimaal aantal karakters van 2. Het maximaal aantal karakters is 63. Het is toegestaan om numerieke domeinen vast te leggen. Je kunt dus bijvoorbeeld een domeinnaam van een jaartal vastleggen. Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een streepje (-). Een domeinnaam met de extensie .COM was oorspronkelijk bedoeld voor commercieel gebruik, maar in principe kan iedereen ze registreren. Zo zijn er ook veel non-profitorganisaties of instellingen die een domeinnaam hebben laten registreren met de extensie .COM. De extensie .COM is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest gebruikte extensie.

.COM domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam wilt gebruiken voor een commercieel doeleinde is het aan te raden om je gewenste domeinnaam met de .COM extensie te laten registreren. De extensie .COM is internationaal georiënteerd en hierdoor snel en gemakkelijk te vinden op het internet. Je kunt je domeinnaam met de extensie .COM registreren bij VIP Internet. Wanneer je een domeinnaam wilt registeren, betaal je hiervoor een jaarlijks registratiebedrag. Wil je weten of je gewenste .COM domeinnaam nog beschikbaar is? Vul je domeinnaam in in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies.

* Dit is een actietarief. Na het eerste jaar betaalt u € 14,00 per jaar.

Meer over domeinnamen

Wanneer er gepraat wordt over een domeinnaam dan wordt hiermee een adres op het internet bedoeld dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam heeft een naam en een extensie. De extensie .COM staat voor commercieel.

De eerste domeinnaam met de .COM extensie werd in 1985 geregistreerd. Inmiddels zijn er meer dan 95 miljoen .COM extensies te vinden op het internet. Het is wereldwijd de meest gebruikte extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je niet alleen een .COM domein extensie bestellen, maar heb je de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het overzicht van alle domein extensies. Het is mogelijk om je domeinnaam in meerdere extensies vast te leggen. Dit kun je doen in het besteltraject. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en je krijgt een overzicht van de beschikbare extensies te zien. Hier kun je meerdere domein extensies voor je domeinnaam selecteren.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam, heb je ook een hosting pakket nodig. VIP Internet biedt verschillende hosting pakketten aan. Welk hosting pakket het beste bij jou past ligt aan je wensen en behoeften voor de website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting