.COM.CN domeinnaam registreren

De domeinextensie .COM.CN richt zich op China. Wil jij een domeinnaam met de extensie .COM.CN registreren? Dat kan bij VIP Internet. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

.COM.CN
€ 59,95

.COM.CN domeinnaam

De domeinextensie .COM.CN richt zich op China. Dit betekent overigens niet dat de server in China moet staan of de website moet worden vormgegeven vanuit China. Het betekent wel dat het bereik van het adres heel groot is aangezien er veel mensen in China wonen. Er geldt een minimum aantal karakters van één en een maximum aantal karakters van drieënzestig bij een domeinnaam met de extensie .COM.CN. Domeinnamen mogen bestaan uit cijfers, letters en een minteken (-). Echter mag niet worden gestart of geëindigd worden met het minteken.

.COM.CN domeinnaam registreren bij VIP Internet

Als je zaken doet of wilt gaan doen in China is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .COM.CN te registreren. VIP Internet kan je helpen met de registratie van je domeinnaam. Bekijk nu vrijblijvend of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een bedrag. Je kunt de beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam controleren door je domeinnaam in te voeren in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor je domeinnaam.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Een domeinnaam is verdeeld in verschillende niveaus. Het achterste gedeelte van een domeinnaam wordt een Top Level Domain genoemd (TLD). Er zijn twee soorten TLD’s: generieke en land gebonden. Generieke TLD’s zijn algemene domeinen die in alle situaties toepasbaar zijn, zoals .COM en .ORG. In sommige gevallen zijn deze gesponsord. Landgebonden TLD’s geven een land van herkomst weer en deze worden aangeduid met de term country code Top Level Domain (ccTLD). In de domeinextensie .COM.CN is .CN de TLD en staat voor China. De term .COM is het Second Level Domain en staat voor commercieel.

Domein extensies

Naast de domein extensie .COM.CN heb je bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting