.COM.BR domeinnaam registreren

De meest gebruikte domeinextensie in Brazilië is de .COM.BR extensie. Wil je een eigen domeinnaam met de extensie .COM.BR? Check dan eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.BR
€ 39,00

.COM.BR domeinnaam

Bij registratie van een .COM.BR domeinnaam dien je aan te geven dat je de domeinnaam en website gaat gebruiken voor commerciële doeleinden. Daarnaast moet een domeinnaam uit minimaal drie en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Tekens die gebruikt mogen worden zijn letters, cijfers en een minteken (-). Een domeinnaam mag niet eindigen of beginnen met het minteken.

.COM.BR domeinnaam registreren bij VIP Internet

Denk je erover om een domeinnaam met de extensie .COM.BR aan te vragen? Een domeinnaam met de extensie .COM.BR is handig wanneer je bedrijf een basis heeft in Brazilië of wanneer je je richt op de Braziliaanse markt. VIP Internet kan je helpen met de registratie van je domeinnaam. Voordat je je domeinnaam kunt registreren is het belangrijk om de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam te checken. Dit kun je doen door je gewenste domeinnaam in de domeinchecker in te vullen. Je krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor een domeinnaam. Deze kun je in het overzicht selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang hebt tot een website. Domeinnamen kan men onderverdelen in een naam en een extensie. De extensie .BR staat voor Brazilië en wordt een country code Top Level Domain genoemd. Naast een ccTLD bestaat de domeinextensie .COM.BR uit een Second Level Domain (SLD). Dit SLD geeft aan dat de website gebruikt wordt voor commerciële doeleinden en is herkenbaar aan .COM.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Welke domein extensie je kiest kun je zelf bepalen. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je hebt de keuze uit vier verschillende hosting pakketten.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting