.COM.AU domeinnaam registreren

De extensie .COM.AU staat voor Australië. Wil je een domeinnaam met de extensie .COM.AU registreren? Check dan nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.COM.AU
€ 69,00

.COM.AU domeinnaam

Er zijn diverse redenen om een domeinnaam met de extensie .COM.AU te registreren. Zo is een domeinnaam met extensie .COM.AU handig als je een bedrijf hebt met een basis in Australië of wanneer je veel zakelijk contact hebt met Australië. Bij het aanvragen van een domeinnaam met de extensie .COM.AU moet je kunnen aantonen dat je de website gaat gebruiken voor commerciële doeleinden. Daarnaast moet de domeinnaam bestaan uit minimaal drie en maximaal drieënzestig karakters. Dit kunnen letters, nummers of een koppelteken (-) zijn. Een koppelteken kan niet aan het begin of einde van een domeinnaam staan.

.COM.AU domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je met de registratie van de door jou gewenste domeinnaam met de extensie .COM.AU. Je betaalt een jaarlijks bedrag voor de registratie van een domeinnaam. Het is belangrijk dat je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je gekozen domeinnaam in, in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren. In het overzicht kun je deze selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie. De extensie .AU staat voor Australië. Het verwijst naar een land en wordt daarom ook een country code Top Level Domain genoemd. In de domeinnaam .COM.AU is .COM een Second Level Domain (SLD). Dit SLD geeft aan dat de website gebruikt wordt door een bedrijf of dat de website gebruikt wordt voor commerciële doeleinden.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Een domein extensie kun je zelf kiezen. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete domein extensie aanbod.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan hosten op je domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij jou past, ligt aan de wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting