.CO.ZA domeinnaam registreren

De .CO.ZA domeinnaam is afkomstig uit Zuid-Afrika. Wil je een domeinnaam met de extensie .CO.ZA registreren? Check dan eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.CO.ZA
€ 9,00

.CO.ZA domeinnaam

De Republiek Zuid-Afrika ligt aan de zuidpunt van Afrika. De extensie .CO.ZA is de meest gebruikte extensie in Zuid-Afrika. Een domeinnaam met deze extensie is vrij registreerbaar en iedereen kan dus een aanvraag voor deze domeinnaam indienen. Een domeinnaam moet voldoen aan een aantal eisen. Een .CO.ZA domeinnaam mag uit minimaal drie en maximaal drieënzestig karakters bestaan. De karakters die je mag gebruiken zijn letters, cijfers en een streepje (-). Een domeinnaam mag niet beginnen of eindigen met een streepje.

.CO.UK domeinnaam registreren bij VIP Internet

Een .CO.ZA domeinnaam extensie registreren kan bij VIP Internet. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een klein bedrag. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. In de domeinchecker kun je je gewenste domeinnaam invullen. Wanneer je op 'Zoeken' klikt krijg je een overzicht te zien van beschikbare domein extensies. Het is hier ook mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam bestaat uit verschillende levels. Het laatste gedeelte van een domeinnaam wordt een Top Level Domain (TLD) genoemd. Wanneer dit verwijst naar een land, zoals .ZA, dan noemt men het een country code Top Level Domain (ccTLD). In de domeinnaam .CO.ZA behoort .CO tot het Second Level Domain (SLD) en verwijst naar company.

Domein extensie

Bij VIP Internet heb je deze keuze uit honderden domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod. Je bepaalt zelf welke domein extensie of domein extensies je kiest voor je domeinnaam.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan hosten. VIP Internet heeft vier verschillende hosting pakket waar je uit kunt kiezen. De keuze voor een hosting pakket ligt aan de grootte van je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting