.CO.UK domeinnaam registreren

De extensie .CO.UK is de landextensie voor het Verenigd Koninkrijk. Wil je een domeinnaam registreren met de extensie .CO.UK? Check dan nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CO.UK
€ 9,00

.CO.UK domeinnaam

De domeinnaam extensie .CO.UK staat voor het Verenigd Koninkrijk en wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die hier gevestigd zijn. De extensie .CO.UK is één van de populairste extensies wereldwijd. Een domeinnaam moet aan een aantal voorwaarden voldoen bij registratie. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een koppelteken (-). Er mag niet worden gestart of geëindigd worden met het koppelteken. Minimum aantal karakters is twee en maximum drieënzestig.

.CO.UK domeinnaam registreren bij VIP Internet

Een domeinnaam met de extensie .CO.UK is erg populair in Groot-Brittannië en Noord-Ierland. Als Nederlander kun je ook een domeinnaam met de extensie .CO.UK registreren. VIP Internet kan je hierbij helpen. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor je domeinnaam. In het overzicht kun je de gewenste domein extensies selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang hebt tot een website. Een domeinnaam bestaat uit drie niveaus: een top level, second level en een third level domain. Het Top Level Domain (TLD) is het laatste gedeelte van een domeinnaam. Wanneer een TLD verwijst naar een land spreekt men van een country code TLD (ccTLD). In de domeinnaam .CO.UK behoort .CI tot het Second Level Domain (SLD). De samenvoeging van .CO.UK wordt samen de domein extensie genoemd.

Het is niet mogelijk om een domein te registreren direct onder het ccTLD .UK. Een domeinnaam .UK kan alleen worden geregistreerd met een SLD.

Domein extensies

Naast de domein extensie .CO.UK is het mogelijk om bij VIP Internet andere domein extensies te registreren. VIP Internet heeft een aanbod van honderden domein extensies. Bekijk het nu het domein extensie overzicht. Welke domein extensie je kiest kun je zelf bepalen.

Hosting pakket

Wil je een website gaan maken op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Omdat er veel verschillende soorten websites zijn, zijn er ook verschillende hosting pakketten. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften.

Top domein extensies

extensie
land
prijs
.nl Nederland 14,95
.com Commercieel 16,95
.eu Europa 14,95
.be België 19,95
.de Duitsland 29,95
.net Netwerk 19,95
.org Organisatie 19,95
.biz Business 19,95
Bekijk alle domein extensies

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting