.CO.NL domeinnaam registreren

Wanneer je als bedrijf je basis hebt in Nederland is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .CO.NL te registreren. Check nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.CO.NL
€ 49,95

.CO.NL domeinnaam

De extensie .CO.NL staat voor Nederland en geeft aan dat de website gebruikt wordt door een bedrijf. De registratie van een .CO.NL domein staat open voor iedereen. Een .CO.NL domeinnaam mag uit minimaal twee en maximaal drieënzestig karakters bestaan. Er mag gebruik gemaakt worden van letters, cijfers en een koppelteken (-). Het koppelteken mag niet worden geplaatst aan het begin of eind van de CO.NL domeinnaam.

.CO.NL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Als je bedrijf een basis heeft in Nederland of veel zaken doet met Nederland is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .CO.NL te laten registreren. Dit kan bij VIP Internet. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een klein registratiebedrag. Check nu eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te registreren voor je domeinnaam. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Hier kun je je gewenste domein extensies selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op internet waarmee je toegang hebt tot een website. Een domeinnaam kan men onderverdelen in een naam en een extensie. Domeinnamen bestaan uit verschillende levels. Het gedeelte achter de naam noemt men ook wel het Top Level Domain (TLD). Wanneer het TLD verwijst naar een land, dan heeft men het over een country code Top Level Domain (ccTLD). De domeinextensie .CO.NL bestaat ook nog uit een Second Level Domain. De SLD in deze domeinextensie is .CO. Dit SLD staat voor company en geeft aan dat de website gebruikt wordt door een bedrijf.

Domein extensies

Naast de domein extensie .CO.NL is het bij VIP Internet mogelijk om honderden andere domein extensies te registreren voor je domeinnaam. Bekijk het domein extensie overzicht voor het complete aanbod.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Omdat iedere website anders is en de grootte van een website nogal verschilt, is het bij VIP Internet mogelijk om verschillende hosting pakketten te kiezen. Zo is er altijd een hosting pakket dat bij je website past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting