.CO.MA domeinnaam registreren

Een .CO.MA domein registreren? Dat kan eenvoudig bij VIP Internet. Check nu eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.CO.MA
POA

.CO.MA domeinnaam

De domeinnaam extensie .CO.MA is van toepassing op Marokko en geeft aan dat de website wordt beheerd door een bedrijf of gebruikt wordt voor commerciële doeleinden. Wanneer je veel zaken doet met bedrijven in Marokko of je bedrijf in Marokko gevestigd is, is het raadzaam om een domeinnaam te registreren met de extensie .CO.MA. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee en maximaal drieenzestig karakters. Dit kunnen letters, cijfers en een minteken (-) zijn. Een domeinnaam mag niet starten of eindigen met een minteken.

.CO.MA domeinnaam registreren bij VIP Internet

Het is bij VIP Internet mogelijk om een domeinnaam met de extensie .CO.MA te registreren. Controleer nu of je domeinnaam nog vrij is en registreer vandaag nog je eigen domeinnaam. Wanneer je je domeinnaam op beschikbaarheid controleert, dan krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere extensies te registreren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet dat bestaat uit een naam en een extensie. Domeinnamen kunnen worden onderverdeeld in verschillende niveaus. Naast het top level, bestaat een domeinnaam over het algemeen ook uit een second level en een third level. Het achterste gedeelte van een domeinnaam is een Top Level Domain (TLD). Vaak geeft de TLD het land aan waar de basis van de website zich bevindt. Een dergelijk TLD wordt ook wel een ccTLD genoemd, een country code Top Level Domain. Sommige domeinnamen beschikken naast een ccTDL ook nog over een SLD, een second level domain. In de domeinnaam .CO.MA is bijvoorbeeld .CO een SLD. De SLD .CO geeft aan dat de website wordt beheerd door een bedrijf of gebruikt wordt voor commerciële doeleinden.

Domein extensies

Naast de domein extensie .CO.MA kun je bij VIP Internet nog meer domein extensies registreren. Bekijk het overzicht met honderden domein extensies.

Hosting pakket

Wil je een website gaan hosten op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Er zit altijd een hosting pakket bij dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting