.CO.KR domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam met de extensie .CO.KR registreren? Dat kan bij VIP Internet. Bekijk nu eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CO.KR
€ 59,00

.CO.KR domeinnaam

De domeinnaam .CO.KR is een zogenaamde Second Level Domain. Het SLD .CO staat voor company en geeft aan dat de website gebruikt wordt door een bedrijf. De extentie .KR staat voor Zuid-Korea. Wanneer je bedrijf Zuid-Korea als basis heeft of veel zaken doet met Zuid-Korea is het aan te raden om een domeinnaam met de extensie .CO.KR te registreren. De enige voorwaarde die hieraan gesteld wordt is dat website gebruikt wordt voor commerciële doeleinden.

.CO.KR domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt bij VIP Internet terecht wanneer je een domeinnaam met de extensie .CO.KR wilt registreren. Voor de registratie van een domeinnaam betaal je jaarlijks een klein bedrag. Je kunt eenvoudig de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam controleren door je domeinnaam in te voeren in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht te zien van alle beschikbare domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren kun je deze allemaal hier toevoegen.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op internet dat je toegang geeft tot een website. Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie. De extensie .KR staat voor Zuid Korea. Dit laatste gedeelte achter de punt wordt ook wel een Top Level Domain genoemd. Als het verwijst naar een land, zoals het geval bij .KR wordt het een country code Top Level Domain genoemd (ccTLD). Naast een ccTLD kent de domein extensie .CO.KR ook een Second Level Domain (SLD). Het SLD .CO staat voor company.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit honderden domein extensies. Naast de domein extensie .CO.KR kun je dus ook andere extensies registreren. Voor het complete aanbod bekijk je het domein extensie overzicht.

Hosting pakket

Wil je niet alleen een domeinnaam registreren maar ook een website beginnen op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Welk hosting pakket het beste bij jou past is afhankelijk van de grootte van je website. VIP Internet biedt vier verschillende hosting pakketten aan. Zo is er altijd een hosting pakket dat aansluit bij je wensen.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting