.CO.IL domeinnaam registreren

De domeinnaam extensie .CO.IL staat voor commerciële organisaties in Israël of bedrijven die hier zaken mee doen. Wil je een domeinnaam met de extensie .CO.IL registreren? Bekijk dan eerst of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CO.IL
€ 39,00

.CO.IL domeinnaam

De domeinextensie .CO.IL staat voor Israël. Het is voor iedereen mogelijk om een domeinnaam met de extensie .CO.IL te registreren. Aan het registreren van een domeinnaam zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Er geldt een minimaal aantal karakters van twee. Het maximaal aantal karakters is drieënzestig. Domeinnamen kunnen bestaan uit letters, cijfers en een streepje (-). Domeinnamen mogen niet beginnen of eindigen met een streepje.

.CO.IL domeinnaam registreren bij VIP Internet

Het is mogelijk om bij VIP Internet een domeinnaam met de extensie .CO.IL te registreren. Voor het registreren van een domeinnaam betaal je jaarlijks een klein registratiebedrag. De beschikbaarheid van je gewenste domeinnaam kun je controleren door je domeinnaam in te vullen in de domeinchecker. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Wanneer je naast de domein extensie .CO.IL nog een andere extensie wilt registreren kun je deze hier ook selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet waarmee je toegang hebt tot een website. Domeinnamen kun je verdelen in een naam en een extensie. De extensie .CO.IL staat voor Israël. Wanneer een extensie verwijst naar een land, dan noemt men dit een country code Top Level Domain (ccTLD).

Domein extensies

De domein extensie .CO.IL is één van de honderden domein extensies die je bij VIP Internet kunt registreren. Bekijk het domein extensie overzicht om het gehele aanbod te zien.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan maken op je domeinnaam. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting