.CO domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam met de extensie .CO, dat verwijst naar Colombia, registreren? VIP Internet kan je daar bij helpen. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CO
€ 29,00

.CO domeinnaam

De extensie .CO verwijst naar Colombia. Wanneer je je richt op de Colombiaanse markt is een domeinnaam met de extensie .CO aan te raden. Het minimaal aantal karakters van een .CO domeinnaam moet drie zijn en het maximaal aantal is drieënzestig. Het is toegestaan om een minteken (-) te gebruiken in je domeinnaam. Echter mag er niet worden gestart of geëindigd met het minteken. Zuiver numerieke domeinen zijn toegestaan.

.CO domeinnaam registreren bij VIP Internet

Als je een domeinnaam met de extensie .CO wilt registreren dan kun je terecht bij VIP Internet. Voor de registratie van een domeinnaam extensie betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Je dient eerst de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam te controleren. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht van de beschikbare domein extensies te zien. Het is mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren als je naast de .CO domein extensie nog andere extensies wilt registreren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Domeinnamen kun je onderverdelen in een naam en een extensie. De extensie .CO staat voor Colombia. Domeinnamen hebben diversie niveaus, ook wel levels genoemd. Zo heeft een domeinnaam een top level, een first level, een second level en een third level. Deze levels kan men van elkaar onderscheiden door naar de punten te kijken. Een voorbeeld hiervan is www.domein.co. Wanneer een extensie verwijst naar een land, dan heeft men het over een country code Top Level Domain, ook wel ccTLD genoemd. Een voorbeeld hiervan is de extensie .CO dat verwijst naar Colombia.

Domein extensies

In het domein extensie overzicht kun je alle domein extensies vinden die je bij VIP Internet kunt registreren. Je hebt de keuze uit honderden domein extensies.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan starten op je domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. De grootte van je website bepaalt welk hosting pakket het beste bij jou past.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting