.CN domeinnaam registreren

Je wilt een domeinnaam registreren met de domein extensie .CN? Check dan eerst of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.CN
€ 59,95

.CN domeinnaam

De domeinextensie .CN staat voor China. Een domeinnaam met de extensie .CN kan erg interessant zijn wanneer de basis van je bedrijf in China is gevestigd. Momenteel zijn er al ruim zeven miljoen domeinnamen geregistreerd met de extensie .CN. Voor het registreren van een .CN domeinnamen gelden enkele voorwaarden. Het minimale aantal karakters is één en het maximaal aantal karakters is drieënzestig. Domeinnamen mogen een streepje bevatten, ze mogen er echter niet mee beginnen of eindigen.

.NL domeinnaam registreren

.CN domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet helpt je met de domeinregistratie van je domeinnaam met de extensie .CN. Je betaalt voor je domeinextensie jaarlijks een registratiebedrag. Controleer eerst de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam door deze in de domeinchecker in te vullen. Je krijgt een overzicht te zien met daarin de beschikbare domein extensies. Wanneer je naast de .CN domein extensie nog een andere extensie wilt registreren kun je deze ook selecteren in het overzicht.

.NL extensie

Meer informatie over domeinnamen

Een adres op internet dat toegang geeft tot een website wordt ook wel een domeinnaam genoemd. Domeinnamen kan men onderverdelen in een domein en een extensie. De extensie .CN staat voor China. Dit wordt een Top Level Domain genoemd, afgekort TLD. Er bestaan TLD’s die verwijzen naar een land. Dan spreekt men van een ccTLD, country code Top Level Domain. De extensie .CN is het ccTLD van China.

Domein extensies

Je hebt bij VIP Internet de keuze uit meer dan zestig domein extensies. Voor het gehele aanbod van domein extensies kun je het domein extensie overzicht bekijken.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt gaan ontwikkelen op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. De wensen en behoeften voor jouw website bepalen welk hosting pakket je nodig hebt. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting