.CLINIC domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .clinic registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.CLINIC
€ 39,95

.CLINIC domeinnaam

De .clinic extensie is in het leven geroepen voor, de naam zegt het al, klinieken. Werk je bij een zorgkliniek, dierenartskliniek of tandartspraktijk? Of heb je je in een hele andere tak gespecialiseerd, zoals slaapklinieken, ontwenningsklinieken of klinieken voor plastische chirurgie? Dan heb je met deze extensie een effectief middel in handen om op te vallen op het web. Heeft je bedrijf al de term ‘clinics’ in haar naam? Dan kun je met deze extensie eenvoudig je url verkorten tot een uniek en direct herkenbaar webadres.

Voorwaarden domein registreren

Voor het registreren van een .clinic domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden. Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

.CLINIC domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .clinic domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit meer dan zestig domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kun je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Top domein extensies

extensie
land
prijs
.nl Nederland 9,95
.com Commercieel 9,95
.eu Europa 9,95
.be België 9,95
.de Duitsland 24,95
.net Netwerk 9,95
.org Organisatie 9,95
.info Info 9,95
.biz Business 19,95
Bekijk alle domein extensies

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting