.CH domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .CH registreren? Dan ben je bij VIP Internet aan het juiste adres. Bekijk nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CH
€ 9,00

.CH domeinnaam

De extensie .CH staat voor Zwitserland. De domein extensie is met name interessant om te registreren wanneer je een publiek in Zwitserland wilt bereiken of veel zaken doet in Zwitserland. Aan het registreren van een .CH extensie zijn geen regels verbonden.

Voorwaarden domeinnaam

Aan een domeinnaam zijn wel voorwaarden verbonden. Een domeinnaam mag maximaal uit drieënzestig tekens bestaan en minimaal twee. Een domeinnaam kan letters, cijfers en een minteken bevatten. Met het minteken mag echter niet begonnen of geëindigd worden.

.CH domeinnaam registreren bij VIP Internet

VIP Internet kan ervoor zorgen dat je domeinnaam met de extensie .CH wordt geregistreerd. Voor het registreren van een domein extensie .ch betaal je jaarlijks registratiekosten. Om de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam te controleren, kun je de domeinnaam in de domeinchecker invoeren. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere domein extensies te selecteren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op internet dat toegang geeft tot een website. Domeinnamen zijn onder te verdelen in een naam en een extensie. De extensie .CH staat voor Zwitserland. Domeinnamen bestaan uit verschillende levels. Zo is er een top level, first level en een second level. Het deel achter de punt wordt de top level domain (TLD) genoemd. Het TDL kan iets zeggen over in welk land de basis van de website gevestigd is. Dan noemt men het een ccTLD, een counctry code Top Level Domain.

Domein extensies

Je kunt bij VIP Internet honderden verschillende domein extensies registreren. Welke domein extensie je wilt registreren kun je zelf bepalen. Bekijk het domein extensie overzicht voor het gehele aanbod in domein extensies.

Hosting pakket

Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket je nodig hebt, ligt aan jouw wensen en behoeften voor de website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting