.CEO domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .ceo registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.CEO
€ 99,95

.CEO domeinnaam

Een .ceo extensie is de ultieme extensie voor directeuren en managers die een krachtig visitekaartje op het web willen. Deze korte, internationaal herkenbare extensie is namelijk gemaakt voor chief exective officers, vergelijkbaar met de Nederlandse directeurstitel. Je kunt de .ceo extensie in combinatie met je bedrijfsnaam registreren om samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere bedrijfsdirecteuren of om bijvoorbeeld een persoonlijke blog bij te houden als directeur van je bedrijf. Ongeacht de grootte van je bedrijf, is de .ceo extensie een effectief middel om je bedrijf op de kaart te zetten. Registreer hem nu via VIP.nl!

.NL domeinnaam registreren

.CEO domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .ceo domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit meer dan zestig domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kunt je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting