.CC domeinnaam registreren

De extensie .CC staat voor de Cocos eilanden. Wil je een domeinnaam met de extensie .CC registreren? Kijk dan nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is.

.CC
€ 12,00

.CC domeinnaam

De extensie .CC verwijst naar de Cocos eilanden in de Indische Ocean. De Cocos eilanden liggen halverwege Australië en Sri Lanka en vormen een extern territorium van Australië. De domeinregistratie .CC wordt beheerd door eNIC. Een domeinnaam moet aan een aantal voorwaarden voldoen bij registratie. Een domeinnaam mag maximaal drieënzestig en minimaal twee tekens bevatten. Een domeinnaam kan letters, cijfers en een minteken bevatten. Echter mag een domeinnaam niet beginnen of eindigen met een minteken.

.CC domeinnaam registreren bij VIP Internet

Ben je geïnteresseerd in een domeinnaam met de extensie .CC? VIP Internet verzorgt de registratie voor jou. Je betaalt een jaarlijks bedrag voor de registratie van je domeinnaam. In de domeinchecker kun je je gewenste domeinnaam invullen om de beschikbaarheid te controleren. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Je kunt verschillende domein extensies voor je domeinnaam registreren.

Meer informatie over domeinnamen

Een domein, zoals www.domeinnaam.cc bestaat uit drie niveaus: een Top Level Domain (TLD), een Second Level Domain (SLD) en een Third Level Domain. In het voorbeeld is ‘.cc’ het TLD, ‘domeinnaam’ het SLD en ‘www’ het Third Level Domain. Vaak refereert het SLD, je domeinnaam, naar de naam van je organisatie of naar de aard van de website. Naast een unieke naam van je domein, kan ook een uniek TLD vele voordelen opleveren. Zo is een country code Top Level Domain (ccTLD) een uitstekende keuze wanneer je de geografische basis van je website wilt aangeven.

Domein extensies

Naast de domein extensie .CC heb je bij VIP Internet de keuze uit honderden andere domein extensies. Bekijk het domein extensie overzicht voor het totale aanbod.

Hosting pakket

Je wilt een website beginnen op je domeinnaam? Dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket kun je een website hosten. VIP Internet heeft vier verschillende hosting pakketten. Welk hosting pakket het beste bij jou past, ligt aan de wensen voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting