.CAREERS domeinnaam registreren

Een domeinnaam met de extensie .careers registreren? Dat kan bij VIP Internet! Check nu of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Vul je gewenste domeinnaam in en klik op 'Zoeken'.

.CAREERS
€ 39,95

.CAREERS domeinnaam

De extensie .careers is de ideale extensie voor iedereen die werkzaam is op het gebied van arbeidswerving en –bemiddeling. Met deze Engelstalige extensie profileer je je daarnaast op de internationale markt. De extensie .careers is daarom erg aantrekkelijk voor bijvoorbeeld HR-professionals, headhunters, uitzendbureaus en recruiters die een breed publiek willen aanspreken. Bedrijven die een aparte website willen om vacatures uit te zetten, kunnen de extensie .careers kiezen om hun url in te korten. En ook voor ambitievolle werkzoekenden die hun website willen inzetten om op professionele wijze in contact te komen met potentiële werkgevers, biedt de extensie .careers uitkomst.

.NL domeinnaam registreren

Voorwaarden domein registreren

Voor het registreren van een .careers domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden. Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig. Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-). Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

.CAREERS domeinnaam registreren bij VIP Internet

Je kunt je .careers domeinnaam aanvragen bij VIP Internet. Je betaalt hiervoor jaarlijks een registratie bedrag. Vul je gewenste domeinnaam in, in de domeinchecker en klik op 'Zoeken'. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is bij VIP Internet ook mogelijk om een domeinnaam te registreren met meerdere domein extensies. Wanneer je meerdere domein extensies wilt registreren, selecteer je de gewenste domein extensies en klik je op 'Toevoegen'.

Meer over domeinnamen

Een domeinnaam geeft je toegang tot een website. Een domeinnaam wordt opgedeeld in een naam en een extensie.

Domein extensies

Bij VIP Internet kun je kiezen uit meer dan zestig domein extensies. Er is altijd een domein extensie dat bij jou en je bedrijf past. Bekijk het domein extensie overzicht om te zien welke domein extensies je nog meer kunt registreren bij VIP Internet.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan heb je een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket is het mogelijk om een website te hosten. Er zijn natuurlijk verschillende soorten websites, daarom kunt je bij VIP Internet kiezen uit verschillende hosting pakketten. Zo is er altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften voor je website.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting