.CA domeinnaam registreren

De extensie .CA staat voor Canada. Wil je een domeinnaam met de extensie .CA registreren? Bekijk dan nu of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

.CA
€ 24,00

.CA domeinnaam

Wanneer je een domeinnaam laat registreren met de extensie .CA dan bereik je een groot publiek. De extensie .CA is namelijk een zeer populaire extensie in Canada. Bedrijven die gevestigd zijn of zich richten op de Canadese markt zullen dan ook voornamelijk gebruik maken van deze domeinnaam extensies.

Voorwaarden domeinnaam

De domeinnaam moet aan een aantal eisen voldoen. Een .CA domeinnaam kan uit minimaal twee en maximaal drieënzestig tekens bestaan. Als je een .CA domeinnaam wilt registreren moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo dien je Canadees staatsburger te zijn, een Canadese organisatie te bezitten of van een Canadese overheidsinstelling te zijn.

.CA domeinnaam registreren bij VIP Internet

Wanneer je een domeinnaam met extensie .CA wilt laten registreren dan ben je bij VIP Internet aan het juiste adres. Voor het registreren van een domeinnaam extensie .CA betaal je jaarlijks een registratiebedrag. Om de beschikbaarheid van de door jou gekozen domeinnaam te achterhalen, kun je je gewenste domeinnaam invoeren in de domeinchecker. Je krijgt een overzicht te zien van de beschikbare domein extensies. Het is ook mogelijk om meerdere extensies te registreren voor je domeinnaam.

Meer informatie over domeinnamen

Een domeinnaam is een adres op het internet dat toegang geeft tot een website. Domeinnamen kan men onderverdelen in een naam en een extensie. De extensie .CA staat voor Canada en wordt een ccTLD genoemd. ccTLD staat voor country code Top Level Domain.

Domein extensies

Bij VIP Internet heb je de keuze uit honderden domeinnaam extensies. Er is altijd een extensie die bij jou past. Bekijk het domein extensie overzicht om het volledige aanbod te zien.

Hosting pakket

Wanneer je een website wilt maken op je domeinnaam dan dien je te beschikken over een hosting pakket. Met een hosting pakket kun je een website hosting op je domeinnaam. Bij VIP Internet heb je de keuze uit verschillende hosting pakketten.

Support

image description

Deskundige medewerkers staan klaar!

Bekijk de supportpagina

Hulp bij pakketkeuze

De keuzehulp van VIP Internet helpt je met het kiezen van een geschikt hosting pakket.

Maak je pakketkeuze

E-mail

Voor slechts €2.95 per maand ontvang je e-mail op je eigen domeinnaam.

Meer over e-mail hosting

Hosting

Altijd een hosting pakket dat bij je past met één van de vier hosting pakketten.

Meer over onze hosting